top of page
ibc-kontteja lastataan kuorma-autoon

TUOTTEET

Paketo Recycling Oy toimittaa asiakkailleen painovärien, elintarvikkeiden tai vaarallisten aineiden säilytykseen, kuljetukseen ja kiertoon soveltuvat kansainvälisten normien mukaiset pakkausratkaisut – POY-kontit, kunnostetut IBC-kontit ja tynnyrit.

Paketo Recycling Oy:n asiakkaat ovat maalitehtaita, painovärivalmistajia, lääketehtaita, elintarvike- ja juomateollisuutta sekä muita kemianteollisuuden pakkaus- ja kuljetusastioiden käyttäjiä.  

Uudet, neitseelliset muovi- ja teräsastiat ovat laatutarkastettuja ja viranomaisten hyväksymiä. Kaikille aineille löytyy omat UN-luokitellut pakkausmateriaalit. Luokitus takaa, että materiaalit voidaan kuljettaa turvallisesti suoraan asiakkaille.

Paketo Recycling Oy vastaa myös myymiensä pakkausten kierrätyksestä joko uusiokäyttöön, materiaalikiertoon tai energiantuotantoon. Käytön jälkeen pakkaukset noudetaan Paketo Recycling Oy:lle, joka kunnostaa ja toimittaa ne uudelleenkäyttöön. Sellaiset tynnyrit ja IBC-kontit, joita ei pystytä enää kunnostamaan uusiokäyttöön, puhdistetaan ja toimitetaan kierrätykseen.

Peltitynnyrit, joita ei voida kunnostaa, menevät puristettuina sulatukseen ja uudelleenkäyttöön metallin raaka-aineeksi. Käytöstä poistuvat muovitynnyrit menevät niin ikään asianmukaisesti puhdistettuina uusiokäytöön. Muovi, jota ei voida hyödyntää uusiomateriaalina, menee energian tuotantoon.


Paketo Recycling Oy:n Kellokosken tehtaalla toimintaprosessit ja kemikaalien käsittelymenetelmät ovat ympäristöviranomaisten tarkastamia ja hyväksymiä. Kaikille palautetuille astioille voidaan taata yksilöllinen käsittely. 

ibc-kontteja varastossa
bottom of page