top of page
Paketo kunnostaa tynnyreitä

TYNNYRIT

Paketo myy uusia ja käytettyjä muovi- sekä peltitynnyreitä eli terästynnyreitä. Noudamme tynnyreitä tarvittaessa ympäri Suomen ja kunnostamme nämä uudelleen käyttöön tai tarvittaessa kierrätämme.

Uudet, kunnostetut ja käytetyt muovi- ja metallitynnyrit


Paketo Recycling Oy myy tyhjät uudet ja käytetyt tynnyrit.

 

Käytetyt pelti- ja muovitynnyrit myydään kunnostettuina, pestyinä ja tyhjinä. Saatavilla on erikokoisia käytettyjä muovi- ja peltitynnyreitä tapauskohtaisesti.

 

Onko sinulla tyhjiä tynnyreitä joille ei ole enää käyttöä ja nämä ovat hyvässä kunnossa? Ota silloin meihin yhteyttä! Noudamme tynnyreitä kunnostukseen ympäri Suomen. Kunnostukseen valitaan hyväkuntoiset tynnyrit, jotka tarkistetaan, pestään ja puhdistetaan. Jos pohdit mihin kierrättää tyhjät öljytynnyrit tai muut tynnyrit, niin ota meihin yhteyttä!

Kysy lisää, kysy noutoa tai osta!

Avopäätyiset kannelliset muovitynnyrit

Avomuovitynnyri

Tynnyreiden koot:

Muovitynnyreiden koot:

  • Avonaiset kannelliset muovitynnyrit 30, 60, 120, 136, 150 ja 216,5 litraa

  • Umpinaiset muovitynnyrit 120 ja 220 litraa

Peltitynnyreiden koot

  • 206, 216 ja 216,5 litraa

Ota yhteyttä, pyydä noutoa tai tilaa

Avopäätyiset kannelliset muovitynnyrit sopivat kaikkiin vaativiin käyttöolosuhteisiin. Tynnyrit valmistetaan yhdessä työvaiheessa alusta loppuun maailman kehittyneimmissä tehtaissa. Täysin automaattiset tuotantomenetelmät takaavat standardien mukaisen, laadukkaan tuotannon. Suurimolekyylisen HDPE-muovin ominaisuuksia ovat suuri kemiallinen pysyvyys ja reagoimattomuus eri materiaaleille.

Avopäätyiset kannelliset muovitynnyrit soveltuvat mm:

  • Vaarallisten kiinteiden ja jäykkien nesteiden kuljetukseen

  • Elintarvikepakkaukseksi

  • sekä moneen muuhun erilaiseen käyttötarkoitukseen.

Muunneltava ja moneen käyttötarkoitukseen sopiva

Avopäätyisten tynnyreiden kokovaihtelu on laaja: 30 litrasta 216,5 litraan. Ne soveltuvat myös vaarallisten aineiden kuljetukseen. Avopäätyisen tynnyrin kannessa on PU-tiiviste, joka varmistaa kannen tiiveyden useampaankin käyttökertaan. Avoimen päädyn sulkujärjestelmät helpottavat tynnyrien sulkemista kiinteiden materiaalien ja jäykkien, nestemäisten aineiden pakkauksiin.

Avopäätyiset muovitynnyrit ovat helppokäyttöisiä, ne on helppo avata ja sulkea. Niillä on LMBG- ja FDA -hyväksynnät ja ne kelpaavat elintarvikepakkauksiksi. Apolaaristen materiaalien läpäisemättömyys taataan SMP-fluoratisoinnilla. Kokein testattu sulkujärjestelmä varmistaa eheyden putoamistapauksissa.

Avopäätyisistä muovitynnyreistä on helppo poistaa materiaalijäämät ja ne on helppo puhdistaa seuraavaa käyttöä varten. Kierrätettävät tynnyrit voidaan uusiokäyttää tai kierrättää muovimateriaalien valmistuksessa tai energiantuotannossa.

Avopäätyiset tynnyrit soveltuvat vaarallisten kiinteiden, jäykkien nestemäisten ja kiinteiden aineiden kuljettamiseen. Ne on valmistettu DIN EN 12714 NC- ja VCI -ohjekirjojen mukaisesti. PU-tiivisteen suuri puristus varmistaa riittävän tiiviyden vielä usean käytön jälkeen. Tynnyreissä on ruiskuvaletut kannet, jotka ovat saatavissa joko kierteillä tai ilman. Suojatut kiristysrenkaat estävät tynnyrien nousemisen kuljetuksen aikana.

Tilavuudet: 30, 60, 120, 136, 150 ja 216,5 litraa

Ota yhteyttä

Umpipäätyiset muovitynnyrit

Umpipäätyiset tynnyrit soveltuvat vaarallisten ja kallisarvoisten aineiden pakkaamiseen ja kuljetuksiin.

Umpipäätyiset tynnyrimme valmistetaan ISO-standardien mukaan yhdessä työvaiheessa alusta loppuun maailman kehittyneimmissä tehtaissa. Nämä täysin automaattiset tuotantomenetelmät takaavat standardien mukaisen huippulaatuisen tuotannon. Tynnyrit soveltuvat automaattisille täyttölinjoille.

Tynnyrien koko on 120 tai 220 litraa. Niiden tyhjentäminen on helppoa, eikä tynnyreihin jää isoja materiaalijäämiä. 

Umpimuovitynnyri

Umpinaiset muovitynnyrit valmistetaan suurimolekyylisestä HDPE-muovista, jonka ominaisuuksia on suuri kemiallinen pysyvyys ja reagoimattomuus eri materiaaleille.

Umpipäätyiset muovitynnyrit ovat helppokäyttöisiä, ne on helppo avata ja sulkea. Niillä on LMBG- ja FDA -hyväksynnät ja ne kelpaavat elintarvikepakkauksiksi. Apolaaristen materiaalien läpäisemättömyys taataan SMP-fluoratisoinnilla. Kokein testattu sulkujärjestelmä varmistaa eheyden putoamistapauksissa. Ylivoimainen tärinänkestävyys on saatu optimoidulla CAD-suunnittelulla ja tasapaksulla runkorakenteella

Tynnyreistä on helppo poistaa materiaalijäämät ja puhdistaa seuraavaa käyttöä varten. Kierrätettävät tynnyrit voidaan uusiokäyttää tai kierrättää muovimateriaalien valmistuksessa tai energiantuotannossa.

D1- JA SW -umpipäätyiset tynnyrit ovat ihanteellinen ratkaisu vaarallisten aineiden taloudelliseen ja ekologiseen kuljetukseen.

•  valmistettu DIN EN 12707 Nc ja VCI vaatimusten mukaisesti

•  materiaalien helppo tyhjentäminen päädyn 20° kallistuksen ansiosta

•  tyhjennysaukon ja tynnyrin reunan välinen sama etäisyys kuin metallitynnyreissä mahdollistaa tynnyreiden helpon vaihtamisen automaattisilla täyttölinjoilla

•  pakkausten mitoitus noudattaa ISO-standardeja – kuljetustila hyödynnetään tehokkaasti

•  tynnyrit ovat pinottavissa

•  vaarallisten nesteiden pakkaamiseen

•  tilavuudet 120 litraa (PE120) ja 220 litraa (PE220)

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat hankkia muovitynnyreitä niin ota yhteyttä!

Avonaiset ja umpinaiset peltitynnyrit

Valikoimamme peltitynnyrit:

Terästynnyri FE206 avo 206 l

Terästynnyri FE216 avo 216 l

Terästynnyri FE216,5 umpi 216,5 l

Peltitynnyrit kulkevat myös nimillä metallitynnyri ja terästynnyri. Myymme uudet sekä käytetyt ja kunnostetut peltitynnyrit, jotka on aina tarkistettu, pesty huolellisesti sekä puhdistettu. Käytettyjä peltitynnyreitä on saatavilla tapauskohtaisesti. 

Öljytynnyrin mitat ja tilavuus

Öljytynnyrit mielletään pääsääntöisesti peltitynnyreiksi. Jos pohditaan öljyn varastoimista saattaa esiin nousta öljytynnyrin koko ja tilavuus. Tyypillisesti öljytynnyrin vetoisuus on noin 200l jonka mitat ovat (korkeus x halkaisija) noin 880 mm x 600 mm. 

Ota yhteyttä!

avoterästynnyreitä
Umpiterästynnyri
bottom of page