Paketo kunnostaa tynnyreitä

TYNNYRIT

Avopäätyiset muovitynnyrit

Avomuovitynnyri

Avopäätyiset muovitynnyrit sopivat kaikkiin vaativiin käyttöolosuhteisiin. Tynnyrit valmistetaan yhdessä työvaiheessa alusta loppuun maailman kehittyneimmissä tehtaissa. Täysin automaattiset tuotantomenetelmät takaavat standardien mukaisen, laadukkaan tuotannon. Suurimolekyylisen HDPE-muovin ominaisuuksia ovat suuri kemiallinen pysyvyys ja reagoimattomuus eri materiaaleille.

Avopäätyisten tynnyreiden kokovaihtelu on laaja: 30 litrasta 216,5 litraan. Ne soveltuvat myös vaarallisten aineiden kuljetukseen. Kannessa on PU-tiiviste, joka varmistaa kannen tiiveyden useampaankin käyttökertaan. Avoimen päädyn sulkujärjestelmät helpottavat tynnyrien sulkemista kiinteiden materiaalien ja jäykkien, nestemäisten aineiden pakkauksiin.

Avopäätyiset muovitynnyrit ovat helppokäyttöisiä, ne on helppo avata ja sulkea. Niillä on LMBG- ja FDA -hyväksynnät ja ne kelpaavat elintarvikepakkauksiksi. Apolaaristen materiaalien läpäisemättömyys taataan SMP-fluoratisoinnilla. Kokein testattu sulkujärjestelmä varmistaa eheyden putoamistapauksissa.

Avopäätyisistä muovitynnyreistä on helppo poistaa materiaalijäämät ja ne on helppo puhdistaa seuraavaa käyttöä varten. Kierrätettävät tynnyrit voidaan uusiokäyttää tai kierrättää muovimateriaalien valmistuksessa tai energiantuotannossa.

Avopäätyiset tynnyrit soveltuvat vaarallisten kiinteiden, jäykkien nestemäisten ja kiinteiden aineiden kuljettamiseen. Ne on valmistettu DIN EN 12714 NC- ja VCI -ohjekirjojen mukaisesti. PU-tiivisteen suuri puristus varmistaa riittävän tiiviyden vielä usean käytön jälkeen. Tynnyreissä on ruiskuvaletut kannet, kannet on saatavissa joko kierteillä tai ilman. Suojatut kiristysrenkaat estävät tynnyrien nousemisen kuljetuksen aikana.

Tilavuudet: 30, 60, 120, 136, 150 ja 216,5 litraa

 

Umpipäätyiset muovitynnyrit

Umpipäätyiset tynnyrit soveltuvat vaarallisten ja kallisarvoisten aineiden pakkaamiseen ja kuljetuksiin.

Umpipäätyiset tynnyrimme valmistetaan ISO-standardien mukaan yhdessä työvaiheessa alusta loppuun maailman kehittyneimmissä tehtaissa. Nämä täysin automaattiset tuotantomenetelmät takaavat standardien mukaisen huippulaatuisen tuotannon. Tynnyrit soveltuvat automaattisille täyttölinjoille.

Tynnyrien koko on 220 litraa. Niiden tyhjentäminen on helppoa, eikä tynnyreihin jää isoja materiaalijäämiä. 

Umpimuovitynnyri

Tynnyrit valmistetaan suurimolekyylisestä HDPE-muovista, jonka ominaisuuksia on suuri kemiallinen pysyvyys ja reagoimattomuus eri materiaaleille.

Umpipäätyiset tynnyrit soveltuvat vaarallisten ja kallisarvoisten aineiden pakkaamiseen ja kuljetuksiin.

Umpipäätyiset tynnyrimme valmistetaan ISO-standardien mukaan yhdessä työvaiheessa alusta loppuun maailman kehittyneimmissä tehtaissa. Täysin automaattiset tuotantomenetelmät takaavat standardien mukaisen, laadukkaan tuotannon. Tynnyrit soveltuvat automaattisille täyttölinjoille.

Tynnyrien koko on 220 litraa. Niiden tyhjentäminen on helppoa, eikä tynnyreihin jää isoja materiaalijäämiä. 

Tynnyrit valmistetaan suurimolekyylisestä HDPE-muovista, jonka ominaisuuksia on suuri kemiallinen pysyvyys ja reagoimattomuus eri materiaaleille.

Umpipäätyiset muovitynnyrit ovat helppokäyttöisiä, ne on helppo avata ja sulkea. Niillä on LMBG- ja FDA -hyväksynnät ja ne kelpaavat elintarvikepakkauksiksi. Apolaaristen materiaalien läpäisemättömyys taataan SMP-fluoratisoinnilla. Kokein testattu sulkujärjestelmä varmistaa eheyden putoamistapauksissa. Ylivoimainen tärinänkestävyys on saatu optimoidulla CAD-suunnittelulla ja tasapaksulla runkorakenteella

Tynnyreistä on helppo poistaa materiaalijäämät ja puhdistaa seuraavaa käyttöä varten. Kierrätettävät tynnyrit voidaan uusiokäyttää tai kierrättää muovimateriaalien valmistuksessa tai energiantuotannossa.

D1- JA SW -umpipäätyiset tynnyrit ovat ihanteellinen ratkaisu vaarallisten aineiden taloudelliseen ja ekologiseen kuljetukseen.

•  valmistettu DIN EN 12707 Nc ja VCI vaatimusten mukaisesti

•  materiaalien helppo tyhjentäminen päädyn 20° kallistuksen ansiosta

•  tyhjennysaukon ja tynnyrin reunan välinen sama etäisyys kuin metallitynnyreissä mahdollistaa tynnyreiden helpon vaihtamisen automaattisilla täyttölinjoilla

•  pakkausten mitoitus noudattaa ISO-standardeja – kuljetustila hyödynnetään tehokkaasti

•  tynnyrit ovat pinottavissa

•  vaarallisten nesteiden pakkaamiseen

•  tilavuudet 120 litraa (PE120) ja 220 litraa (PE220)

Avo- ja umpi-terästynnyrit

FE206 avo 206 l

FE216 avo 216 l

FE216,5 umpi 216,5 l

KUNNOSTETUT TYNNYRIT


Paketo Recycling Oy kunnostaa ehjiä ja tyhjiä muovi- sekä terästynnyreitä uudelleen käyttöön. Kunnostukseen valitaan hyväkuntoiset tynnyrit, jotka tarkistetaan, pestään ja puhdistetaan. Saatavilla on erikokoisia tynnyreitä tapauskohtaisesti.

avoterästynnyreitä
Umpiterästynnyri