top of page
Kunnostettuja IBC-kontteja Paketo Recycling

IBC-kontti

Paketo Recycling Oy myy uutta vastaavat sekä kunnostetut IBC-kontit ja noutaa käytetyt IBC-säiliöt eli IBC-kontit asiakkailta ympäri Suomen.

Kun tarvitset IBC-konttien noutoa tai haluat ostaa edullisia IBC-kontteja niin ota yhteyttä!

IBC-konttien myynti

 

Myymme uutta vastaavia 1000l IBC-kontteja, joita kutsumme nimellä POY-kontti sekä kunnostettuja eli käytettyjä IBC-kontteja useammassa eri koossa. POY-kontit ovat 1000l IBC-kontteja joissa on kierrätetty metallikehikko ja itsevalmistettu uusi sisusta.

IBC-konttien kunnostus ja nouto 

 

Puhdistamme käytetyt IBC-kontit Kellokosken tehtaallamme ulkoa, pesemme ja kuivaamme sisältä, tarkistamme kehikon, kannen ja venttiilien kunnon ja tarvittaessa kunnostamme ne ja vaihdamme tarvittavat osat. Tämän jälkeen kontit identifioidaan, koeponnistetaan ja laitetaan välivarastoon odottamaan uudelle asiakkaalle toimittamista.

Lisätietoa omalla sivullaan siitä kuinka kunnostamme, pesemme ja kierrätämme käytetyt IBC-kontit.

Valikoimastamme löydät IBC-kontit useassa eri koossa

IBC-konttien koot ovat 600 l, 800 l ja 1000 l. 

IBC-konttien lava voi olla:

•  teräslava

•  muovilava

•  komposiittilava

•  puulava

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamistasi IBC-konteista!

Käytetty ja kunnostettu IBC-kontti säästää lompakkoa ja ympäristöä


Käytetty ja kunnostettu IBC-kontti on edullinen vaihtoehto kallisarvoisen materiaalin varastointiin tai kuljettamiseen. Vientiyrityksille se on turvallinen, kestävä ja taloudellinen ratkaisu.


Konttien kunnostuksessa kertyvä muovi-, teräs- ja materiaalijäte toimitetaan hyväksytyille materiaalin- ja jätteenkäsittelylaitoksille kierrätettäväksi uusiokäyttöön tai hävitettäväksi.

 

IBC-konteillamme on pitkä käyttöikä ja käytännöllinen koko, mikä tarjoaa tehokkaat kuljetukset ja varastoinnit sekä edulliset täyttö- ja purkukustannukset. Moduulirakenteinen pakkausjärjestelmä lisää tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä varmistaa turvallisuuden.

Kunnostetut IBC-kontit täyttävät monipuolisesti erilaiset vaatimukset 

IBC-konttimme täyttävät optimaalisesti kemian teollisuuden vaatimukset. Ne edustavat tinkimätöntä laatua ja varmistavat siten myös nestemäisten aineiden turvalliset kuljetukset. IBC-kontit ovat suunniteltu kiertäviksi ja siksi ne ovat ympäristöystävällisesti kunnostettavia.

Moduulirakenne sallii muovi- ja metalliosien helpon vaihdettavuuden. Kun kontit tulevat käytön jälkeen Paketo Recycling Oy:lle, ne puretaan, puhdistetaan ja toimitetaan kierrätykseen tai energian tuotantoon. Kierrätysmuovista voidaan valmistaa konttien alustoihin käytettäviä kuljetuslavoja.

Miksi valita IBC-kontti

IBC-konttimme vie 35 % vähemmän tilaa kuin vastaava määrä tynnyreitä. Kuutiomainen muoto säästää myös valmistusmateriaaleissa, mikä merkitsee kustannussäästöjä siinäkin.

Konttien muoto noudattaa ISO-standardeja, mikä puolestaan helpottaa niiden käsittelyä kuljetuksissa ja varastoinnissa. IBC-kontteja voi pinota neljä päällekkäin ja niiden siirtoon sopivat kaikki normaalit kuljettimet ja trukit.

Ota yhteyttä ja tilaa joko IBC-konttien nouto tai toimitus!

Meiltä saat myös muovitynnyrit sekä metallitynnyrit.

Mikä on IBC-kontti?

IBC-kontti tai IBC-säiliö eli Intermediate Bulk Container on useimmiten muovista valmistettu kuutionmuotoinen kontti, jota käytetään useilla eri teollisuudenaloilla kuten maalitehtailla, painovärivalmistajilla, lääketehtaissa ja elintarvike- ja juomateollisuudessa. IBC-säiliötä käytetään erityisesti nestemäisten aineiden varastointiin ja kuljetukseen.

 

Verrattaessa tynnyreihin IBC-kontin kuutiomainen muoto mahdollistaa tehokkaamman varastoinnin. Pelkän IBC-kontin lisäksi pakettiin kuuluvat pääsääntöisesti metallinen kehikko sekä kontin alla oleva puinen, komposiittinen, muovinen tai metallinen kuormalava helpottamaan konttien siirtoa ja pinoamista.

Paketolta löydät IBC-kontteja sekä uusina että käytettyinä 600l, 800l sekä 1000l kontteina (uudet 1000l kontit olemme nimenneet POY-konteiksi).

Etsitpä uusia tai käytettyjä IBC-kontteja niin ota meihin yhteyttä!

IBC-kontin kehikko

Meiltä saat myös IBC-konttien metallisia kehikkoja sekä lavoja (teräs-, muovi-, komposiitti- tai puulavalla) saatavuuden mukaan.

trukki kuljettaa ibc-kontteja
bottom of page