Yritys

Paketo Recycling Oy on Suomen johtava IBC-konttien kunnostaja ja kierrättäjä. Tarjoamme kaikille teollisuuden aloille kustannustehokkaita, turvallisia ja ekologisia ratkaisuja nestemäisten tuotteiden pakkaamiseen, varastointiin, kuljetukseen ja hävittämiseen. Olemme aktiivinen toimija alan kattojärjestöissä, joissa teemme ahkerasti töitä ympäristön ja kiertotalouden puolesta.

Missiomme on tarjota yrityksille kustannustehokkaita, turvallisia ja ekologisia ratkaisuja nestemäisten tuotteiden käsittelyyn, pienentäen samalla teollisuuden hiilijalanjälkeä ja jätemääriä. Haluamme osaltamme mahdollistaa asiakasyrityksillemme kannattavan, kestävän ja turvallisen liiketoiminnan. Kannamme aktiivisesti vastuuta luonnon hyvinvoinnista minimoiden luonnonvarojen kulutuksen toiminnassamme.

Arvomme

Ympäristö

Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan ympäristön kuormituksen ja luonnonvarojen kulutuksen.

Turvallisuus

Noudatamme tarkasti viranomaismääräyksiä sekä standardeja, joilla varmistamme tuotteidemme ja niiden käyttöympäristön turvallisuuden.

Laatu

Olemme sitoutuneet korkeisiin laatuvaatimuksiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina kestäviä ja turvallisia tuotteita.

Puhtaan luonnon puolesta

Haluamme kantaa kortemme kekoon puhtaan luonnon puolesta. IBC-konttien sekä tynnyreiden kunnostus ja uudelleenkäyttö on loistava keino pienentää teollisuuden hiilijalanjälkeä. Koko kunnostusprosessi tehdään ympäristöä kunnioittaen, jatkuvasti kehittyen.

  • Osa tehtaamme käyttämästä energiasta saadaan meidän omasta aurinkovoimalasta.
  • Meillä on käytössä kiertovesijärjestelmä, jonka ansiosta säästämme merkittävästi vettä.
  • Otamme talteen pesuveden lämmön, jota käytetään tuotteiden kuivaukseen sekä tehdashallin lämmitykseen.
  • Toiminnastamme ei synny lainkaan kaatopaikkajätettä ja alle 1 % kaikista meille toimitetuista pakkauksista päätyy energiajätteeksi – loput pystymme uusiokäyttämään sekä kierrättämään sellaisenaan tai materiaalijakeina.