Tynnyrit

Paketo Recycling myy uudet sekä kunnostetut tynnyrit kaikille teollisuuden aloille. Myymämme tynnyrit ovat aina laatutarkastettuja ja viranomaisten hyväksymiä.

Tutustu tuotevalikoimaamme alla tai ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Muoviset tynnyrit

Uusia tai kunnostettuja tynnyreitä avopäätyisenä 30, 60, 120, 150 tai 216,5 litraisena, sekä umpipäätyisenä 120 litraisena (PE120) tai 220 litraisena (PE220). Valikoimastamme löydät muovitynnyrit kaikenlaisten nestemäisten aineiden käsittelyyn, myös elintarvikekäyttöön tai vaarallisille kemikaaleille.

Terästynnyrit

Uusia tai kunnostettuja tynnyreitä avopäätyisenä. Saatavilla avopäätyisenä 216 litraisena (FE216), sekä umpipäätyisenä 216,5 litraisena (FE216,5). Terästynnyrit soveltuvat monenlaisten nestemäisten aineiden käsittelyyn, myös öljylle ja vaarallisille kemikaaleille.

Käytetty ja kunnostettu tynnyri säästää lompakkoa ja ympäristöä

Kunnostetut tynnyrit ovat laadultaan lähes uudenveroisia – mutta huomattavasti edullisempia ja ekologisempia. Sellaisenaan kunnostukseen kelpaavat tynnyrit puhdistetaan, kunnostetaan ja tarkistetaan laatustandardien mukaisesti.

Suurin ero, mitä tulet huomaamaan uuden tai kunnostetun tynnyrin välillä, ovat pienempi lasku ja hiilijalanjälki!

Usein kysyttyä tynnyreistä

Myymämme muovitynnyrit valmistetaan suurimolekyylisestä HDPE-muovista, jonka ominaisuuksia on suuri kemiallinen pysyvyys ja reagoimattomuus eri materiaaleille.

Kyllä. Myymillämme muovitynnyreillä on LMBG- ja FDA -hyväksynnät, ja uutena
ne sopivat myös elintarvikekäyttöön.

Kokein testattu sulkujärjestelmä varmistaa tynnyreiden eheyden putoamistapauksissa. Umpipäätyisissä tynnyreissä ylivoimainen tärinänkestävyys on saatu tasapaksulla runkorakenteella. Avopäätyisen tynnyrin kannessa on PU-tiiviste, joka varmistaa kannen tiiveyden useampaankin käyttökertaan.

Voimmeko auttaa teitä tehostamaan nestemäisten tuotteiden käsittelyä?

Autamme mielellämme teollisuuden toimijoita käsittelemään nestemäisiä tuotteita tehokkaammin, turvallisemmin ja edullisemmin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, miten tällä hetkellä hoidatte IBC-konttien ostamisen ja hävittämisen – kartoitamme yhdessä kanssanne juuri teille sopivat, kannattavat ja vastuulliset ratkaisut nestemäisten tuotteiden käsittelyyn.