top of page
Schütz-kontteja Paketo Recycling varastossa

Schütz Ticket Service

Schütz-konserni on maailmanlaajuisesti johtava suurikokoisten teollisuuspakkausjärjestelmien toimittaja. Tuotanto- ja kehitysyksiköt sijaitsevat Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa työllistäen yli 2000 henkeä. Kaikkien yhteisenä tavoitteena on varmistaa kallisarvoisten materiaalien turvallinen ja tehokas kuljetus.

Tarjoamme täydellisen valikoiman pakkaus- ja kuljetussäiliöitä nesteille, kiinteille materiaaleille ja paksuille nestemäisille aineille. Erilaiset materiaalit ja olosuhteet vaativat erilaisia ratkaisuja – niiden ratkaisemiseksi omat asiantuntijamme konsultoivat asiakkaitamme oikeiden vaihtoehtojen löytämiseksi. Valmistamme tarvittaessa kustomoituja tuotteita erikoistarkoituksiin.

Äärimmäinen joustavuus ja luotettavuus ovat tuotantomme ja myyntimme kulmakiviä.

Vaarallisten aineiden kuljetus – turvallisuutta ja varmuutta

Yhdessä asiakkaittemme kanssa haluamme varmistaa vaarallisten kemiallisten aineiden sekä lääketeollisuuden ja elintarviketeollisuuden aineiden turvalliset kuljetukset. Tinkimätön laatu ja täydellinen luotettavuus takaavat maksimaalisen pakkausturvallisuuden.

Ympäristöystävällisyys mukana kaikessa

Säiliöiden ja konttien ympäristöystävällisen valmistuksen lisäksi Schütz Ticket Service auttaa merkittävästi ehtyvien luonnonvarojen ja luonnonsuojelun aluella. Hyvä kierrätys- ja uusiokäyttöjärjestelmä helpottaa merkittävästi ekologisen tasapainon saavuttamista. Tutkimus- ja kehitystoimintamme avulla etsimme jatkuvasti uusia keinoja parantaa ekologista tulosta entistä pienemmällä materiaalien kulutuksella.

 

paketo oy:n konttitehdas kellokoskella
bottom of page