Kunnostettuja IBC-kontteja Paketo Recycling

Kunnostetut

IBC-kontit

Paketo Recycling Oy noutaa IBC-kontit asiakkailta. Kellokosken tehtaalla puhdistamme ne ulkoa, pesemme ja kuivaamme sisältä, tarkistamme kehikon, kannen ja venttiilien kunnon ja tarvittaessa kunnostamme ne ja vaihdamme tarvittavat osat. Tämän jälkeen kontit identifioidaan, koeponnistetaan ja laitetaan välivarastoon odottamaan uudelle asiakkaalle toimittamista.


Kunnostettu IBC-kontti on edullinen vaihtoehto kallisarvoisen materiaalin varastointiin tai kuljettamiseen. Vientiyrityksille se on turvallinen, kestävä ja taloudellinen ratkaisu.


Konttien kunnostuksessa kertyvä muovi-, teräs- ja materiaalijäte toimitetaan hyväksytyille materiaalin- ja jätteenkäsittelylaitoksille kierrätettäväksi uusiokäyttöön tai hävitettäväksi.

 

IBC-konteillamme on pitkä käyttöikä ja käytännöllinen koko, mikä tarjoaa tehokkaat kuljetukset ja varastoinnit sekä edulliset täyttö- ja purkukustannukset. Moduulirakenteinen pakkausjärjestelmä lisää tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä varmistaa turvallisuuden.

IBC-konttimme täyttävät optimaalisesti kemian teollisuuden vaatimukset. Ne edustavat tinkimätöntä laatua ja varmistavat siten myös nestemäisten aineiden turvalliset kuljetukset. IBC-kontit ovat suunniteltu kiertäviksi ja siksi ne ovat ympäristöystävällisesti kunnostettavia.

Moduulirakenne sallii muovi- ja metalliosien helpon vaihdettavuuden. Kun kontit tulevat käytön jälkeen Paketo Recycling Oy:lle, ne puretaan, puhdistetaan ja toimitetaan kierrätykseen tai energian tuotantoon. Kierrätysmuovista voidaan valmistaa konttien alustoihin käytettäviä kuljetuslavoja.

IBC-konttimme vie 35 % vähemmän tilaa kuin vastaava määrä tynnyreitä. Kuutiomainen muoto säästää myös valmistusmateriaaleissa, mikä merkitsee kustannussäästöjä siinäkin.

Konttien muoto noudattaa ISO-standardeja, mikä puolestaan helpottaa niiden käsittelyä kuljetuksissa ja varastoinnissa. Kontteja voi pinota neljä päällekkäin ja niiden siirtoon sopivat kaikki normaalit kuljettimet ja trukit.

Konttien koot 600 l, 800 l ja 1000 l.

Konttien lava voi olla:

•  teräslava

•  muovilava

•  komposiittilava

•  puulava

trukki kuljettaa ibc-kontteja