POY-kontti

poy_konttiSäästä kustannuksia ja tilaa

Kun haluat ajatella ympäristöäsi, POY-kontti tarjoaa uusia taloudellisia ratkaisuja kuljetus- ja varastointipulmiisi. Paketo Oy on kehittänyt uuden edullisen,

laadukkaan ja ympäristöystävällisen nestemäisten aineiden kuljetus- ja varastointipakkauksen. POY-kontit ovat kestäviä, keveitä, ne säästävät tilaa ja niitä on helppo varastoida.

Hyödy uudesta konttiratkaisusta

Asiakkaalle uuden konttiratkaisun merkitys korostuu toimitusvarmuudessa, nopeissa toimitusajoissa, edullisessa hinnassa, valvotussa laadussa ja ympäristöystävällisyydessä. Paketo Oy ottaa tyhjät POY-kontit vastaan veloituksetta ja kunnostaa ne uudestaan käyttöön. Vastaanotetut säiliöt joko pestään tai toimitetaan rouhittavaksi uusiomuovin raaka-aineeksi. Vaurioituneet metalliosat vaihdetaan ja toimitetaan metallinkeräykseen. Paketossa konttien kunnostuksessa ei synny lainkaan kaatopaikkajätettä, vaan kaikki kierrätetään tai käytetään uudestaan!

Uudessa POY-kontissa on teräksinen tukikehikko, joka mahdollistaa kolmen täyden kontin pinoamisen. Kontin jalusta voi olla puuta, terästä tai muovia. HDPE-muovinen säiliö on joko uusi käyttämätön tai kierrätetty, pesty ja laatutarkastettu 1000 litran vetoinen astia. Täyttöaukon kansivaihtoehtoja on kaksi: DN 150 tai DN 225 kierrekansi, joissa tarkastetut tiivisteet. Tyhjennysaukkoon voi valita EPDM-muoviset venttilit kokoina 2, 2,5 tai 3 tuumaa. Venttiilien tiivisteet ovat joko uusia tai tarkastettuja.

POY-kontteihin ei ole haettu UN-merkintää, joten niiden hinta on voitu pitää edullisena laadusta tinkimättä.

POY-konttien kierto alkaa kontin toimittamisesta asiakkaalle, joka täyttää kontin ja toimittaa sen edelleen omalle asiakkaalleen. Kun kontti on tyhjentynyt, asiakas voi palauttaa tyhjän ja ehjän kontin Paketoon. Paketossa kontti puhdistetaan ja kunnostetaan. Tarkastuksen jälkeen se voidaan toimittaa jälleen uudelle asiakkaalle kunnostettuna IBC-konttina.

Mikäli kontti on sisältänyt aineita, jotka eivät ole puhdistettavissa, säiliö kierrätetään muovin raaka-aineeksi ja kehikosta valmistetaan uusia POY-kontteja. Kehikko kunnostetaan ja se varustetaan uudella käyttämättömällä säiliöllä. Venttiilien asennuksen jälkeen kontti tarkastetaan, minkä jälkeen uusittu POY-kontti on valmis uuteen kiertoon.

Paketo Oy ottaa vastaan veloituksetta POY-kontit, kunhan ne ovat puhtaat ja ehjät. Runsaasti ainejäämiä sisältävistä säiliöistä veloitetaan niiden käsittelykustannusten mukainen korvaus.

POY-kontti – uusi ratkaisu taloudelliseen tavaran toimittamiseen, kuljettamiseen ja varastointiin.

Lisätietoja

Malli  Tilavuus 
 IBC  1000 l
 IBC  600 l

pdf_icon Lataa esite

POY-kontin kunnostus- ja kierrätyslinja