Kontit

poy_konttiVaarallisten aineiden kuljetuksiin, pakkauksiin ja varastointiin

IBC-kontit

Paketo Racycling Oy toimittaa kaikkiin kemian ja muun teollisuuden vaarallisiin aineisiin hyväksyttyjä pakkaus-ja kujetusratkaisuja. Lääke- ja elintarviketeollisuudelle löytyy myös tarkoituksenmukaiset ja tehokkaat pakkausjärjestelmät.

Paketo Racycling Oy toimii ympäristöystävällisten pakkausjärjestelmien edelläkävijänä. Pakkausmyynnin lisäksi toimintaan kuuluu pakkausten uusiokäyttö sekä kierrätys.

Konttikokoja löytyy aina 600–1000 litraan. IBC-kontit ovat ISO-standardien mukaisia ja UN-luokiteltuja. IBC-konteilla meri- ja maantiekuljetuksissa tarvitaan 35 % vähemmän lattiapintaa verrattuna perinteisiin tynnyripakkauksiin. Kontit kestävät hyvin kuljetusrasitukset ja ne ovat tarvittaessa kunnostettavia. Niiden kuljetuslavat voivat vaihdella tarkoituksen mukaan, niihin on saatavissa erilaisia täyttöaukkoja ja tyhjennysventtiileitä, jotka voidaan valita kuljetettavan materiaalin kestävyyden mukaisesti. IBC-kontit kestävät myös pinoamista.

ECOBULK IBC-kontti

Moduulirakenteinen pakkausjärjestelmä lisää tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä varmistaa täydellisen turvallisuuden. Ideasta se syntyi – aluksi tavoitteena oli valmistaa kuljetusjärjestelmä, jossa neljän tynnyrin tarvitsemaan tilaa voidaan säilöä viisi tynnyrillistä materiaaleja.

Schützillä onnistuttiin kehittämään erittäin kevyt ja tilaa säästävä säiliöjärjestelmä. Nyt se on ollut käytössä yli 20 vuotta ja tehnyt Schützistä kansainvälisesti johtavan teollisten pakkausjärjestelmien toimittajan.

Schützin IBC-kontti on lyömätön tuote

Schütz Ecobulk -kontit täyttävät optimaalisesti kemian teollisuuden vaatimukset. Ne edustavat tinkimätöntä laatua ja varmistavat siten myös ehdottomasti nestemäisten aineiden turvalliset kuljetukset. IBC-kontit ovat suunniteltu kiertäviksi ja siksi ne ovat
ympäristöystävällisesti kunnostettavia.

Moduulirakenne sallii muovi- ja metalliosien helpon vaihdettavuuden. Kun kontit tulevat käytön jälkeen Paketo Racycling Oy:lle, ne puretaan, puhdistetaan ja toimitetaan kierrätykseen tai energian tuotantoon. Kierrätysmuovista voidaan valmistaa konttien alustoihin käytettäviä kuljetuslavoja.

Materiaalisäästöt tarkoittavat pienempiä valmistuskustannuksia

Schütz Ecobulk on edullisin nestemäisten aineiden pakkausjärjestelmä, ei ainoastaan sen pitkän käyttöiän myötä, vaan myös kokonsa johdosta, mikä tarjoaa tehokkaat kuljetukset ja varastoinnit sekä edulliset täyttö- ja purkukustannukset.

Ecobulk-kontti vie 35 % vähemmän tilaa kuin vastaava määrä tynnyreitä. Kuutiomainen muoto säästää myös valmistusmateriaaleissa, mikä merkitsee kustannussäästöjä siinäkin.

Konttien muoto noudattaa ISO-standardeja, mikä puolestaan helpottaa niiden käsittelyä kuljetuksissa ja varastoinnissa. Kontteja voi pinota neljä päällekkäin ja niiden siirtoon sopivat kaikki normaalit kuljettimet ja trukit.

Konttien lava voi olla:

  • puulava
  • komposiittilava
  • teräskehikko
  • teräs runner
  • muovikehikko
  • muovi runner
  • kokomuovikehikko, kierrätysmuovista
  • kokomuovi runner

Lisätietoja

Malli  Tilavuus 
 IBC  1000 l
 IBC  800 l
 IBC  600 l

Valmistajan sivut

pdf_icon Lataa esite