Palvelut

Metallisten- ja muovisten IBC-konttien määräaikaistarkastukset

Määräaikaistestauksessa (enintään 2,5 vuoden välein) tarkistetaan IBC-konttien merkintöjen asianmukaisuus, konttien sisäinen ja ulkoinen kunto ja kontin varusteiden virheetön toiminta. Testauksesta laaditaan päivätty pöytäkirja, jonka tulee olla kontin omistajalla tallessa seuraavaan tarkastukseen saakka. Määräaikaistarkastukseen sisältyy myös laitteiden huolto ja korjaus sekä tarvittaessa vaihto.
Lue lisää

Schütz Ticket Service

Tarjoamme täydellisen valikoiman pakkaus- ja kuljetussäiliöitä nesteille, kiinteille materiaaleille ja paksuille nestemäisille aineille. Erilaiset materiaalit ja olosuhteet vaativat erilaisia ratkaisuja – niiden ratkaisemiseksi omat asiantuntijamme konsultoivat asiakkaitamme oikeiden vaihtoehtojen löytämiseksi. Valmistamme tarvittaessa kustomoituja tuotteita erikoistarkoituksiin.
Lue lisää

VAK-tarkastus

Vuodesta 2008 lähtien Paketo on toiminut myös Tukesin hyväksymänä VAK-määräaikaistarkastusten suorittajana. Paketo Oy saa tehdä IBC- pakkauksille vaarallisten aineiden kuljetuksesta tiellä annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen (277/2002 muutoksineen) liitteen A kohdan 6.5.4.4 mukaisia määräaikaistarkastuksia.
Lue lisää

POY-konttien kunnostus ja kierrätyslinja

POY-konttien kierto alkaa kontin toimittamisesta asiakkaalle, joka täyttää kontin ja toimittaa sen edelleen omalle asiakkaalleen. Kun kontti on tyhjentynyt, asiakas voi palauttaa tyhjän ja ehjän kontin Paketoon. Paketossa kontti puhdistetaan ja kunnostetaan. Tarkastuksen jälkeen se voidaan toimittaa jälleen uudelle asiakkaalle kunnostettuna IBC-konttina.
Lue lisää

ECOBULK nouto

Schütz ECOBULK IBC-konttien vastaanotto ja nouto. Lue tarkemmat ohjeet alla olevasta liitteestä.
Lue lisää
Tutustu myös Schützin kotisivuihin