Pakkausmuovista putkeksi

Paketo Oy:n tehtaalla Kellokoskella kierrätetään tiukkojen ympäristö- ja laatuvaatimusten mukaisesti yli 30 000 IBC konttia vuosittain sekä 10 000 muovitynnyriä. Kellokosken tehtaalla on siirrytty vuoden alussa pesuvesien puhdistukseen ja uudelleenkäyttöön sekä aloitettu siirtyminen asteittain polttoöljystä kaasun käyttöön.

Paketo Oy suorittaa myös määräaikaistarkastuksia ja huoltoja teräksisille ja muovista valmistetuille IBC kevytkonteille. Paketo Oy ottaa vastaan käytettyjä IBC kevytkontteja ja muovitynnyreitä, jotka tarkistetaan, kunnostetaan ja puhdistetaan. Kaikkien konttien ja tynnyreiden kunto tarkastetaan ja kunnostetaan. Tämän jälkeen ne voidaan toimittaa asiakkaille uusina pakkauksina.

Tarkastetut ja kunnostetut metalliset IBC-kontit odottavat toimitusta asiakkaalle uudelleen käyttöä varten.

Tarkastetut ja kunnostetut metalliset IBC-kontit odottavat toimitusta asiakkaalle uudelleenkäyttöä varten.

Kunnostettu POY -kevytkontti ja tynnyri ovat edullisia. Ne lisäävät osaltaan pakkaavan teollisuuden kilpailukykyä ennen kaikkea kovan kilpailun vientimarkkinoilla, jossa on saavutettavissa merkittäviä materiaalisäästöjä. UN-luokiteltu IBC-kontti kiertää markkinoilla 2,5 v ja luokittelematon 5 v. Tämän jälkeen ne puhdistetaan ja puretaan materiaalilajeittain. Teräsosat toimitetaan terästeollisuudelle raaka-aineeksi, puulavat toimitetaan uudelleen kunnostukseen jonka jälkeen ne palautuvat uudelleen käyttöön. Puhdistettu muovi viipaloidaan ja toimitetaan granuloitavaksi muoviteollisuuden raaka-aineeksi.

Suvi6

Kierrätysmuovi voi kiertää eri tuotteissa useita kertoja, jopa 100 v ennen kuin se toimitetaan energiantuottoon polttoaineeksi korvaten täten öljyn ja kivihiilen. Jotta kunnostettujen IBC konttien ja tynnyreiden hiilijalanjälki pysyy alhaisena ja kustannukset kurissa, vaatii toimita myös tehokkaan logistiikan. Paketo Oy:ssä aikoinaan luovuttiin omasta kuljetuskalustosta, koska konttien toimitukset voivat sijaita kaukana paikoista, joista noudetaan kunnostettavaksi IBC-kontteja ja tynnyreitä tai määrät olivat pieniä, jolloin kuormat jäävät vajaiksi. Paketo Oy on rakentanut tehokkaan toimitus- ja keruujärjestelmän yhdessä yhteistyökumppaniensa Kevytrahti Merioksa & Nieminen Oy ja E Vaahermäki Oy:n kanssa, yhdessä kehittäen ja tehostaen edelleen toimintaa, jotta palvelumme pysyisivät laadukkaina ja kilpailukykyisinä.

Kiertotalousta parhaimmillaan. Paketossa rouhittua muovia käytetään uusioraaka-aineena monenlaiseen tuotteeseen.

Kiertotalousta parhaimmillaan. Paketossa rouhittua muovia käytetään uusioraaka-aineena monenlaiseen tuotteeseen.

Kategoria(t): Uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.