PAKETO EMPACK 2014 –MESSUILLA

0

Paketo Oy osallistui marraskuun 19. – 20. päivinä Helsingin Messukeskuksessa järjestettyyn EMPACK 2014-messuun. Tämä oli neljäs kerta vuonna 2009 alkaneelle messuosallistumiselle.

Kuten aikaisemmilla messuilla, niin tälläkin kertaa painopisteenä oli POY-kontit ja IBC-konttien kierrätysjärjestelmä. Lisäksi teräskonttien määräaikaistarkastukset olivat selvästi tuotu uutena palvelukonseptina myös messuille.

Messujen aikana syntyi uusia asiakaskontakteja ja entisiä vahvistettiin. Tuomo Ketola osallistui aktiivisesti messuihin. Tuomo on Paketolla tuotanto vastaavana ja häntä koulutetaan tulevaisuudessa edessä olevaan sukupolven vaihdokseen.

Paketo Oy kiittää kaikkia osastolla käyneitä mielenkiintoisista keskusteluista ja palautteesta, joilla Paketon palvelusta saadaan entistä joustavampaa ja kaikkia osapuolia kannattavampaa.

IMG_0092 IMG_0088 IMG_0090