Kutsu EMPACK 2014 messuille

0

19 – 20.11.2014
Helsingin messukeskukseen

Tule tutustumaan Paketo Oy:n palveluihin ja IBC-konttien kierrätysjärjestelmään.

PAKETO OY on erikoistunut tiukkojen laatu-, turvallisuus- ja ympäristövaatimusten mukaisiin teollisuuden tarvitsemiin nestemäisten ja kiinteiden materiaalien muovisiin ja metallisiin suurpakkauksiin – IBC-kontteihin.

Paketon asiakaskuntaan kuuluu maaliteollisuutta, painovärienvalmistajia, elintarvike- ja juomateollisuutta sekä muita kemian teollisuuden valmistajia ja maahantuojia. Paketo tarjoaa näille yrityksille materiaalien kuljetukseen, säilytykseen ja varastointiin soveltuvat ratkaisut. Käytetyt pakkaukset puhdistetaan Paketossa ympäristöystävällisesti ja materiaalit toimitetaan kiertoon tai energiantuotantoon ja hyväkuntoiset pakkaukset kunnostetaan uudelleenkäyttöä varten.

Uusien POY-konttien tuotantolinja on osoittautunut monien asiakkaiden kannalta tarpeelliseksi ja edullisemmaksi vaihtoehdoksi.
Tehtaan toimintaprosessit ovat ympäristöviranomaisten hyväksymät ja tarkastamat. Kaikille tehtaan kautta kulkeville pakkauksille voidaan taata yksilöllinen käsittely.

TULE PAKETON MESSUOSASTOLLE 6m31

Ilmaisen sisäänpääsykortin voit tulostaa oheisesta linkistä:

www.easyfairs.com/fi/events_216/pakkaus2014_51343/empack-2014_51344/register_55629/

Yhteystietosi jättämällä saat pienen lahjapaketin.